Menu Sluiten

Uitreiking Laakdalse ondernemersprijzen

Tijdens het nieuwjaarsontbijt voor Laakdalse ondernemers eind januari ’20  werden naast de prijs voor starter en de ondernemer van het jaar ook een lifetime achievement award uitgereikt. “Onze gemeente kent heel wat ondernemerstalent”, aldus schepen van Ondernemen Jurgen Mensch. “Eind ‘19 lanceerden wij een oproep waarbij alle Laakdallers de kans kregen om hun favoriete ondernemer te nomineren voor de eerste Laakdalse Ondernemersprijzen. Het was tof om te zien dat de jury heel wat inzendingen binnenkreeg.”

In de categorie ‘starter van het jaar’ werden drie zaken genomineerd die een vliegende start hebben gemaakt en een stevige basis hebben gelegd voor een succesvolle toekomst, nl. Bell’s lingerie, Les belges en Tiw Thai. Annabel Deferme van Bell’s lingerie mocht de titel in de wacht slepen.

De titel ‘ondernemer van het jaar’ stond in het teken van ‘veerkrachtig ondernemen’. Doorzettingsvermogen en wilskracht zijn dan ook de synoniemen van de drie genomineerden: La Perla, Filet Puur en B&B Art of Dreams. Anja Cels en haar dochter Audrey Detaille van schoonheidsinstituut La Perla mogen zich ondernemers van het jaar noemen.

Tenslotte mochten Bart Baumans en Leen Nicasy een Lifetime achievement in ontvangst nemen. Buurtwinkel Spar Baumans was jaren een begrip in Klein-Vorst en omstreken. Meer dan 30 jaar stonden Bart en Leen altijd met een hartelijke glimlach klaar in hun buurtwinkel om hun klanten te bedienen en een babbeltje te slaan. Het echtpaar is dan ook zeer geliefd in Klein-Vorst.

Vergelijkbare artikels